Trendsemniarium med mintel

Trendseminarium inom livsmedel med Mintel    -Framtida möjligheter för små och medelstora livsmedelsföretag

Hur ser framtiden ut gällande livsmedel? Vad äter och dricker vi 2030? Hur påverkar de globala livsmedelstrenderna svenska konsumenter och hur kan man som livsmedelsföretag omvandla dessa trender till möjligheter?

Den 2 Juni bjuder Hallands Matgille tillsammans med Samla Sverige in till ett inspirerande och kostnadsfritt trendseminarium inom livsmedel med fokus på framtida möjligheter för små och medelstora livsmedelsföretag. Vi får ta del av spännande trender uppbackade av konsumentdata och observationer. Några av de huvudområden vi kommer att djupdyka i är: hållbarhet, hälsa & välmående, bekvämlighet, vegetariska och skräddarsydda dieter.

Trendföreläsare är Mintel som är världsledande inom livsmedelstrender och marknadsundersökningar. Läs Mintels senaste rapport; Mintel Global Food and Drink Trends 2030, 

Lovisa Jacobsson från We are Laja kommer vara dagens moderator och vägleda oss till en härlig och inspirerande dag tillsammans. Diskussioner och kunskapsutbyte kommer ske i mindre grupper.

Vi ser fram emot ert deltagande för att tillsammans fortsätta vårt arbete med att göra Halland till Sveriges mest levande matlän!

Datum: tisdag 2 juni
Tid: 13:00-16:00
Plats: Digitalt seminarium
Övrig info: Föreläsningen av Mintel kommer hållas på engelska
Anmälan stänger: 29 maj
Deltagande är kostnadsfritt

Seminiariet är genomfört men vill du ta del av trendspaningen så är du välkommen att kontakta oss på
Hallands Matgille.