Information om Kakor

Senast uppdaterad: 8 juli 2021

Samanställning och information om vad kakor är och hur vi använder dem. Du bör läsa denna policy så att du kan förstå vilken typ av kakor vi använder, eller vilken information vi samlar in med hjälp av kakor och hur den informationen används.

Kakor innehåller vanligtvis ingen information som personligen identifierar en användare, men personlig information som vi lagrar om dig kan vara länkad till den information som lagras i och erhålls från kakor. För ytterligare information om hur vi använder, lagrar och håller dina personuppgifter säkra, läs: personuppgifter

Vi lagrar inte känslig personlig information, så som postadresser, kontolösenord etc. i de kakor vi använder.

Definitioner

 • Företaget (kallas antingen “företaget”, “vi”, “oss” eller “vårt” i denna information) hänvisar till Hallands Matgille, C / O Hotell Continental, Kungsgatan 5.
 • Kakor betyder små filer som placeras på din dator, mobila enhet eller någon annan enhet av en webbplats, som innehåller information om din webbhistorik på den webbplatsen bland dess många användningsområden.
 • Webbplatsen hänvisar till Hallands Matgille, tillgänglig från www.hallandsmatgille.se
 • Du menar den person som besöker eller använder Webbplatsen, eller ett företag eller någon juridisk enhet för vilken en sådan person besöker eller använder Webbplatsen, i tillämpliga fall.

Användningen av kakor

Typ av kakor vi använder

Kakor kan vara “beständiga” eller “session” -kakor. Ihållande kakor finns kvar på din personliga dator eller mobila enhet när du går offline, medan sessionskakor raderas så snart du stänger din webbläsare.

Vi använder både session- och ihållande kakor för de syften som anges nedan:

 • Nödvändiga / väsentliga kakor

  Typ: Sessionskakor

  Administreras av: Oss

  Syfte: Dessa kakor är viktiga för att förse dig med tjänster som är tillgängliga via webbplatsen och för att du ska kunna använda några av dess funktioner. De hjälper till att autentisera användare och förhindra bedräglig användning av användarkonton. Utan dessa kakor kan de tjänster som du har bett om inte tillhandahållas, och vi använder bara dessa kakor för att tillhandahålla dig dessa tjänster.

 • Funktionskakor

  Typ: beständiga kakor

  Administreras av: Oss

  Syfte: Dessa kakor tillåter oss att komma ihåg val du gör när du använder webbplatsen, till exempel att komma ihåg dina inloggningsuppgifter eller språkinställningar. Syftet med dessa kakor är att ge dig en mer personlig upplevelse och att undvika att du måste ange dina preferenser igen varje gång du använder webbplatsen.

Dina val angående kakor

Om du föredrar att undvika användning av kakor på webbplatsen måste du först inaktivera användningen av kakor i din webbläsare och sedan radera de kakor som sparats i din webbläsare som är kopplad till denna webbplats. Du kan använda detta alternativ för att förhindra användning av kakor när som helst.

Om du inte accepterar våra kakor kan du uppleva besvär med din användning av webbplatsen och vissa funktioner kanske inte fungerar korrekt.

Om du vill ta bort kakor eller instruera din webbläsare att ta bort eller vägra kakor, vänligen besök hjälpsidorna i din webbläsare.

Ändringar av kakor

Vi gör löpande ändringar i detta integritetsmeddelande. En ny version blir gällande när den görs tillgänglig på webbplatsen.