På gång

Pitcha din produkt för ICA

Den 17 november arrangerar Hallands Matgille i samverkan med ICA och nätverket SAMLA Sverige en träff där du som livsmedelsförädlande företag i Halland har möjligheten att pitcha dina produkter för ICA-handlare från hela Halland.

Koordinator - Måltidsturism och
halländsk matidentitet

Ny tjänst adderas under Signerat Halland som kommer sätta den halländska maten på kartan.

Hallands Matparty

Vi är ett projekt – Hallands Matgille – som har två år kvar. När dessa två år har gått vill vi ha lämnat fina spår efter oss och skapat en plattform som kan stärka och fortsätta utveckla den halländska matkulturen in i framtiden: både med affärsutveckling och marknadsföring.

Workshop - Instagram

Hallands Matgille bjuder in er till en workshop i sociala medier som leds av Anna Linton. Det kommer bli en intressant och lärorik workshop där vi ska reda ut hur, vad och varför! Vi ska prata tonalitet, varumärke, följare, hur man tar en bra bild m.m.

Skördetid i Halland

I år får Hallands största skördefester vila.

Men misströsta inte! Närhelst du besöker oss, från augusti till oktober, då lovar vi att här finns upplevelser för alla dina sinnen. Vi vill ge dig måltidsupplevelser med nära till skratt och äkta möten. Vi vill dela med oss av vår kunskap och bjuda in till aktiviteter där vi utforskar mathantverk tillsammans. Det är lätt att njuta av livet under Skördetid i Halland.Så in och kika på vad ditt nästa besöksmål blir!