VILKA VI ÄR

LÄR KÄNNA OSS PÅ HALLANDS MATGILLE

OM OSS

Hallands Matgille verkar för att fler ska få uppleva vår halländska matkultur. Vi vill skapa hållbara och konkurrenskraftiga livsmedelsbolag i Halland samtidigt som vi brinner för att hela Sverige ska få smaka på Halland.

Vår vision är att vi ska göra Halland till Sveriges mest levande matlän. 

VI SOM DRIVER MATGILLET 

Vi på Matgillet brinner för riktigt bra mat! Hållbart producerad av lokala leverantörer. 

Anna-Maria är verksamhetsledaren som slår upp ögonen på morgonen och genast funderar på vad hon ska laga till kvällen, hon älskar blommor och tycker livet är för kort för att man inte ska äta riktigt riktigt god mat. 

Anna är vår koordinator som har koll på alla (halländska) bollar som snurrar i luften. Hon vill gärna laga rejäl mat med mycket smak och älskar plock! 

Helena är kommunikatören och PR-nörden  som brinner för att berätta historier och vill att alla ska titta på Halland och vår fantastiska matkultur .

PROJEKTBESKRIVNING 

Hallands Matgille är 4 ½ årigt EU-projekt vars syfte är att stärka livsmedelssektorn i Halland genom ett förbättrat nyttjande av regionens resurser. Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Halland. Hallands Matgille erbjuder kostnadsfria utvecklingsprogram, aktiviteter, nätverk och andra former av insatser till små och medelstora livsmedelsförädlande företag i Halland